Enterprising Finance kondigt een unitranche faciliteit aan ter ondersteuning van de groei van Epiphany RBC, een marketing strategie consultant met hoofdkantoor in Amsterdam, Nederland. De unitranche faciliteit stelt Epiphany RBC in staat om twee minderheidsaandeelhouders uit te kopen en ondersteunt haar aanhoudende aanmerkelijke wereldwijde groei.

De financiering voor Epiphany RBC is exclusief gearrangeerd en verstrekt door Enterprising Finance. Deze transactie is een uitstekende reflectie van de strategie van Enterprising Finance die als doel heeft om exceptionele ondernemers in de kleinere midden markt te ondersteunen bij het realiseren van hun groei ambities.

Jan Kienhuis, CEO van Epiphany RBC: “Met de unitranche faciliteit van Enterprising Finance zijn we beter gepositioneerd om ons ambitieuze plan voor 2025 te realiseren. Onze klanten verwachten dat wij met hen meegroeien en onze organisatie wereldwijd uitbouwen. We staan klaar om nieuw consultancy en IT talent aan te trekken om onze klanten te versterken bij het ontwerpen en uitrollen van hun marketingstrategieën. Wij zijn overtuigd dat Enterprising Finance de juiste en sterke partner is voor het realiseren van ons lange termijn plan.”

Jasper Juijn, Managing Partner van Enterprising Finance: “Epiphany RBC’s groeiende portefeuille van mondiale brand accounts is een prachtige bewijs van haar onderscheidende research en consulting diensten. Wij kijken er naar uit om het Epiphany RBC team te ondersteunen en de financiële ruimte te bieden in het uitvoeren van hun strategie.”

Over Epiphany RBC

Epiphany RBC transformeert de eentonigheid en langdradigheid van traditioneel marktonderzoek en creëert betrokkenheid bij respondenten tijdens online research. Met Epiphany RBC’s Conversation Design wordt marktonderzoek boeiend door gebruik van interactieve elementen, attractief design en gamificatie, en kunnen surveys ook op mobiele apparaten gedaan worden. Het internationale team van ontwerpers, ontwikkelaars en consultants is continue bezig met het ontwerpen en bouwen van marktonderzoek programma’s die resulteren in van verbetering van resultaat en diepere en scherpere inzichten.

CEO Jan Kienhuis en CFO Jacques-Etienne le Clerc hebben Epiphany RBC opgebouwd tot een front-runner in modern marktonderzoek. Klanten waarderen Epiphany RBC’s expertise die hen helpt bij het realiseren van hun marketing targets, zoals het verbeteren van hun productportefeuille, het scherper zetten van hun marketing & sales strategie, het vinden van nieuwe markten en het innoveren van bestaande productlijnen en innoveren van nieuwe producten.

Zie voor meer informatie https://www.epiphany-rbc.com/

Over Enterprising Finance

Enterprising Finance investeert in kleine midden markt bedrijven om hun lange termijn groeiplannen te ondersteunen. Middels maatwerk unitranche faciliteiten bieden we de flexibiliteit om cash flows volledig te herinvesteren, uitbreidingsinvesteringen te doen, relevante andere bedrijven te acquireren, en leidende strategische en operationele beslissingen te realiseren. Enterprising Finance richt zich op bedrijven met een EBITDA van tussen de €2 miljoen en €10 miljoen en leidend zijn in hun segment.

Zie voor meer informatie https://www.enterprisingfinance.nl/

Epiphany RBC werd geadviseerd door AenF Partners. De contracten voor de unitranche faciliteit werden verzorgd door STEK. TIC Advisory en STEK adviseerden bij het diligence onderzoek.