Enterprising Finance kondigt met trots de samenwerking aan met Construsoft, een leidende speler in het leveren van softwareoplossingen voor de bouwsector en Green Park Investment Partners, een investeerder in de Benelux.  

De unitranche faciliteit van Enterprising Finance ondersteunt Green Park Investment Partners in hun participatie in Construsoft en versterkt zo de verdere groei van het bedrijf. Medeoprichters van Construsoft, Jan Fennema en Eric Vanmechelen behouden hun huidige functies als respectievelijk CEO en CTO.

Construsoft met haar hoofdkantoor in Zevenaar bedient een klantenbestand van meer dan 2.500 klanten in 30 landen, via lokale kantoren in Europa en Zuid-Amerika, en is de grootste value-added reseller van Tekla. Met Tekla is het mogelijk om bouwmodellen te creëren met de precisie en betrouwbaarheid die essentieel zijn voor een foutloze uitvoering. De geavanceerde software van Tekla heeft een specifieke focus en leidende positie in staal, prefab beton en houtbouw.

Jasper Juijn, Managing Partner van Enterprising Finance: “Jan en Eric hebben Construsoft uitgebouwd tot de grootste reseller van Tekla software. Deze software is cruciaal voor bouwprofessionals, en draagt bij aan significante kostenbesparingen en duurzaamheid door fouten vroeg in het bouwproces te detecteren. Wij ondersteunen het management en Green Park Investment Partners graag bij het uitvoeren van hun strategie en het realiseren van verdere groei”.

Bij het opstellen van de unitranche lening documentatie is Enterprising Finance bijgestaan door Osborne Clarke