Enterprising Finance is een samenwerking aangegaan met Pallas Athena Group, een internationale speler in het leveren van additionele educatie diensten met een sterke basis in Nederland.

De unitranche faciliteit ondersteunt Pallas Athena Group en stelt haar in staat om haar indrukwekkende groeipad binnen Nederland en daar buiten verder uit te bouwen, zonder afbreuk te doen aan de hoge kwaliteit van haar diensten. CEO Tom Reckman, CFO/CTO Jan-Willem Gmelig Meyling en COO Casper de Jong zijn de grondleggers van deze marktleider in de additional education services markt.

De financiering van Pallas Athena group is exclusief gearrangeerd en verstrekt door Enterprising Finance. Met deze investering bouwt Enterprising Finance door op haar strategie om uitzonderlijke ondernemingen en ondernemers in de Nederlandse lagere midden markt te ondersteunen met hun groei ambities door middel van het bieden van flexibele groei-financiering.

Pallas Athena Group werd geadviseerd door IBS Capital Allies en Lexence. Documentatie van de faciliteit werd opgesteld door Osborne Clarke. Enterprising Finance werd in haar due diligence ondersteund door FTI-Bold, Osborne Clarke en Atlas Fiscalisten.

Voor meer informatie over Enterprising Finance en Pallas Athena Group: